Το ‘’Evergetikon’’  είναι 12 χρόνια στο χώρο της έρευνας και παραγωγής, μόνο 100% Φυσικών καλλυντικών & άλλων ιδιαίτερων προϊόντων, με μεγάλη αξία, μοναδικά.

Αξίζει να πούμε ότι όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό αλλεργίας ή οτιδήποτε άλλο που να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, από συνεργάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Τα καλλυντικά ‘’Evergetikon’’ δεν περιέχουν νερό, εκτός από τα καθαρότερα της αγοράς, (σαμπουάν , αφρόλουτρα, υγρά σαπούνια ‘’evergetikon’’ ).  Αυτό εκτός από τη φυσικότητα των υλικών, μας δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα, ότι δεν μας χρειάζονται συντηρητικά,  συνθετικά  ή  χημικά πρόσθετα.  

Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ‘’Evergetikon’’ ξεπερνά τα διεθνή στάνταρ και νομοθεσία, καθώς είναι απαλλαγμένο από τα parabens, silicone, propylene glycol, mineral oil, ethanolamine, phthalates, που η απουσία τους χαρακτηρίζει ένα προϊόν φυσικό.

Τα καλλυντικά ‘’Evergetikon’’ δεν περιέχουν τίποτα από αυτά που θεωρούν επικίνδυνα, η Greenpeace και άλλες ομάδες με κοινωνική δράση, πολλοί επιστήμονες και πανεπιστήμια. Ουσίες όπως φθαλικές ενώσεις, ενεανυλφαινόλες και συγγενείς ενώσεις, μοσχοξυλένιο ως αρωματικό πρόσθετο, triclosan ως αντιβακτηριακό, προϊόντα που περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, η χημική ουσία methylisothiazolinone (mit), για την οποία γίνεται μεγάλη κουβέντα, μιας και χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες, σαμπουάν, βαφές μαλλιών και άλλα καλλυντικά, ανήκει σε ομάδα ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και σκοπός τους είναι να μην αναπτύσσονται βακτήρια για μεγάλο χρονικό διάστημα.   

Έχει μεγάλη σημασία και αξία για εμάς, η στενή παρακολούθηση από την αρχή μέχρι το τέλος, της παραγωγής ενός προϊόντος.

Οι πρώτες ύλες πρέπει να είναι καθαρές, με συγκεκριμένες προδιαγραφές, η παραγωγή -  μεταποίηση φυσική χειροποίητη, χωρίς υψηλές θερμοκρασίες που αλλοιώνουν τα συστατικά, καμία έκπτωση για χάρη της τεχνολογίας και της μαζικής παραγωγής.  

Τα προϊόντα μας 100% φυσικά, έχουν 2 χρόνια διάρκεια ζωής και ένα χρόνο μετά το άνοιγμα τους, είναι σε γυάλινες συσκευασίες για περισσότερη προστασία,   π ρ ο σ ο χ ή - ο εχθρός τους είναι το φως, τα μαύρα μπουκαλάκια δεν έχουν πρόβλημα, τα διάφανα μπουκάλια, θα πρέπει να μπαίνουν υποχρεωτικά μέσα στο κουτί τους για να μην τα βλέπει το φως, διαφορετικά θα χαλάσουν πιο γρήγορα.

Πιστεύουμε απόλυτα ότι μέσα από τα φυσικά υλικά, με τις συμπυκνωμένες ευεργετικές ιδιότητες τους, μέσα από μια ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση κερδίζουμε πολύ περισσότερα:          

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ – ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ – ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ 

Με φυσικό αποτέλεσμα την :   ΥΓΕΙΑ – ΑΙΩΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ – & ΝΕΟΤΗΤΑ          

‘’EVERGETIKON’’