Σαπούνι ομορφιάς κατά της κυτταρίτιδας, 100% φυσικό.

Σαπούνι κατά της  κυτταρίτιδας. Εξομαλύνει  την ορατή κυτταρίτιδα, απομακρύνει την υπερβολική συσσώρευση υγρών στα κύτταρα, τονώνει το μεταβολισμό , προσφέρει βαθύ καθαρισμό . Τα φυσικά συστατικά του  απομακρύνουν το λίπος και τις ακαθαρσίες, ενώ θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα και αποκαθιστούν την ελαστικότητα και τη φυσική ομορφιά . 

Χειροποίητο, φτιαγμένο με την ψυχρή μέθοδο, που σημαίνει ότι το ελαιόλαδο και τα υπόλοιπα έλαια δεν θερμαίνονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής και δεν καταστρέφονται οι πολύτιμες ιδιότητες των ελαίων, υψηλής ποιότητας, φτιαγμένο με παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, θεραπευτικά βότανα, αλόη, καλέντουλα και    αιθέρια ελαίο γιασεμί . Τρίβετε για αρκετά λεπτά στην προβληματική περιοχή και ξεπλένετε με ζεστό νερό. 

Η ανάλυσή του από το γενικό χημείο του κράτους, πιστοποιεί την εξαιρετική ποιότητα του. Το σαπούνι Evergetikon φτιαγμένο με τα καλύτερα φυσικά υλικά που υπάρχουν.

120-140 gr

Ingredients: OleaEuropaea(Olive)Fruit Oil”Cretan extra virgin olive oil, CocosNucifera (Coconut) Oil, Aqua, Sodium Hydroxide, PrunusAmygdalusDulcis (Sweet Almond) Oil,  calendulaofficinalis flowers  extract, Aloe barbadensls leaf Juice  , jasmine essential oil ,poppy seeds  .

Χωρίς: parabens, silicone, propylene glycol, mineral oil, ethanolamine, phthalates, musk xylene, triclosan, methylisothiazolinone... ή οποιοδήποτε άλλο χημικό συντηρητικό ή πρόσθετο.