"EVERGETIKON"

ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ

100% ΦΥΣΙΚΩΝ  ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ  ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ  φυσικές θεραπείες, κ.α

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η μονάδα παραγωγής του "e v e r g e t i k o n" βρίσκεται στο Σκαλάνι, δίπλα στην Κνωσσό. Τα προϊόντα μας από τότε που γεννήθηκαν το 2005, θέλαμε να είναι ένα έργο του φωτός, μια δουλειά του ήλιου και της φύσης της Κρήτης. 

Η φιλοσοφία μας είναι, ανεξάρτητα από το κόστος των υλικών, να δημιουργήσουμε προϊόντα αξίας 100% φυσικά, με λίγους κωδικούς και πολλές ιδιότητες το κάθε ένα. Προϊόντα που αφορούν από μικρά παιδιά μέχρι βαθιά ηλικιωμένους ανθρώπους.

 Θέλουμε προϊόντα αξίας, φυσικά, με πολλές ιδιότητες, που μας χρειάζονται και μπορούν να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο τα μαλλιά και το σώμα.

Τα προϊόντα μας με τα χρόνια έχουν γίνει γνωστά, στα εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο που τα βλέπουν μόνο σε καλά μαγαζιά, στην Ελλάδα και λίγο στο εξωτερικό, αλλά και σε πολλές μεγάλες εκθέσεις, που το  Evergetikon  έχει έντονη παρουσία. 

 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ μας όσον αφορά την προβολή - προώθηση και σύσταση προϊόντων, έχουν κατοχυρωθεί. Δεν δημοσιεύονται αλλά γίνονται γνωστές στους πελάτες μας

 Με συνεχή έρευνα, αυστηρή επιλογή των υλικών, της διαδικασίας παραγωγής, τον έλεγχο από το γενικό χημείο του κράτους, με χημικές αναλύσεις στα προϊόντα μας, το αποτέλεσμα εγγυημένα είναι: ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ  ΦΩΣ,   ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ.

Π.Χ - LIP CARE (προστασία χειλιών). Για πρώτη φορά από το ΄΄Evergetikon΄΄ (καινοτομία), βγάζει στην αγορά ένα τόσο, 100%  ΚΑΘΑΡΌ προϊόν, όχι μόνο με βούτυρο κακάο στην καλύτερη του μορφή, αλλά και μελισσοκέρι, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, shea butter, με γεύση ρόδι, βατόμουρο, σοκολάτα και χαμομήλι.

 Κρέμα για μωρά και τις πληγωμένες θηλές της θηλάζουσας  μητέρας, πάντα 100% φυσική, ζεόλιθος, σκυρόδεμα τριαντάφυλλου, και άλλα πολλά.  Δείτε στα προϊόντα μας αναλυτικά.

Το όνομα μας: EVERGETIKON - ευεργέτης: είναι η φύση που μας χαρίζει απλόχερα τα ευεργετικά προϊόντα και συστατικά της. Εμείς δεύτεροι, με σεβασμό, εμπειρία και επιστημονική επάρκεια τα παντρεύουμε, τα συνδυάζουμε και προσπαθούμε το αποτέλεσμα τους, το οποίο με χαρά σας προσφέρουμε, να είναι ευεργετικόν

Το μήνυμά μας: WORK OF SUN - ΕΡΓΟ ΦΩΤΟΣ 

Η φύση στη χώρα μας την Ελλάδα, (με βιοποικιλότητα πρώτη στην Ευρώπη), έχει το μεγαλείο της, είναι το μόνο που δεν χάθηκε στους αιώνες. Το κλίμα, κυρίως το ΦΩΣ, γεννά προϊόντα αξίας,  υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα, μοναδικά. 

Τα προϊόντα μας είναι ένα έργο του φωτός, είναι μια δουλειά του ηλίου και της φύσης. 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ:  ΛΙΓΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Το σαπούνι μας είναι φτιαγμένο από παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό καρυδέλαιο και αμυγδαλέλαιο, θεραπευτικά βότανα, αλόη, καλέντουλα και βιολογικά αιθέρια ελαία. Η ανάλυσή του από το γενικό χημείο του κράτους, λέει ότι η ποιότητα του είναι εξαιρετική, είναι ιδανικό για το πρόσωπο και το σώμα. Το σαπούνι ''evergetikon'' είναι φτιαγμένο, με τα καλυτέρα φυσικά υλικά που υπάρχουν και προσφέρει,   βαθύ καθαρισμό-ενυδάτωση - ανάπλαση....

 ΚΡΕΜΕΣ – ΣΑΠΟΥΝΙΑ - ΣΑΜΠΟΥΑΝ – ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ - ΦΥΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ -  ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ – ΜΑΣΚΕΣ – ΣΕΡΟΥΜ – ΕΛΙΞΙΡΙΑ - ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ  

-Οι Κρέμες μας, όλα γενικά τα προϊόντα μας,  για το πρόσωπο, για το σώμα, τα χέρια,  τα μαλλιά, έχουν πολλές ιδιότητες και με φυσικό τρόπο προσφέρουν :

 -Ενυδάτωση, ανάπλαση, λάμψη, τόνωση, απαλή και ελαστική δομή στο δέρμα.

- Έχουν ιδιότητες κατά των ρυτίδων, της ακμής, της γήρανσης, της ξηρότητας, της δερματίτιδας, των πληγών του δέρματος.

- Τα βιολογικά αιθέρια έλαια που περιέχουν, έχουν αφροδισιακές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες.

- Η ελαιοκάθαρση με πολλά επιστημονικά δεδομένα, μας δίνει υγεία προληπτικά, αλλά και απίστευτες θεραπευτικές λύσεις. ( δες προϊόντα – ελαιοθεραπείες ).

- Βαθιά μας πίστη είναι, ότι η επαφή μας με τη φύση, τα ισχυρά, καθαρά, υλικά της, κερδίζουμε πολύ περισσότερα: ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ – ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ – ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

- Το αποτέλεσμα τους, θέλουμε να δίνει, ΥΓΕΙΑ – ΑΙΩΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ - ΝΕΟΤΗΤΑ    

  

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ                     ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

- Σαπούνι: καλό είναι να χρησιμοποιούμε μαζί με το σαπούνι ελίφη,  (λούφα - φυτικό σφουγγάρι) για το σώμα. Το πρόσωπο το πλένουμε με τα χέρια, δημιουργώντας πλούσιο αφρό (κρέμα) με το σαπούνι, κάνουμε μασάζ χωρίς προσοχή, να μπεί  στα μάτια.

 Κλείνοντας καλά τα μάτια κάνουμε ελαφριά μασάζ πάνω και κάτω από αυτά, έτσι έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Μετά τη χρήση, ξεπλένουμε και ακουμπάμε το σαπούνι σε ένα μικρό πιατάκι, κάπου κοντά στο παράθυρο, ούτως ώστε να ακουμπάει μόνο στις άκριες και να αερίζεται.

- Οι φυσικές κρέμες "evergetikon" δεν περιέχουν νερό, παίρνουμε λοιπόν μια μικρή ποσότητα με το δάκτυλο, τη μοιράζουμε στο πρόσωπο και μετά την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του.

 Σε πολλές επιδερμίδες περισσότερο στις λιπαρές, είναι καλύτερη η εφαρμογή σε νωπό δέρμα, εδώ φαίνεται πόσο φυσικές είναι οι κρέμες μας, ενσωματώνονται με το νερό και απορροφούνται σε 2-3 λεπτά φυσικά, χωρίς χημικά για γρήγορη απορροφητικότητα. 

 Δοκιμάστε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, χαρείτε την αίσθηση της φροντίδας και το φως που αφήνουν στο δέρμα.